Suscripción Boletines

Notícies de la Cambra de València

 Descobreix les nostres notícies i activitats d’interés

La red de jóvenes Somos FP Dual Valencia elige a su Embajador del Año 2023
14
Mar

La red de jóvenes Somos FP Dual Valencia nombra a Eva Costa Embajadora del Año 2023 por su compromiso con la promoción de la Formación Profesional Dual. La red busca incentivar la participación y reconocer a quienes promueven esta modalidad formativa.

La Cámara de España eleva les seues previsions de creixement per a l’economia espanyola en 2024
12
Mar

La Cámara de Comercio de España ha millorat les seues previsions econòmiques per a enguany i preveu que el PIB cresca un 2%, quatre dècimes més de l'estimat el mes de novembre. A més, la Cámara de Comercio de España ha anticipat les primeres previsions per a 2025, quan preveu que l'evolució de l'activitat econòmica es mantinga en nivells similars als d'enguany, amb un avanç del PIB del 1,9%.

CaixaBank Dualiza y Cámara Valencia acercan la FP a casi un centenar de empresas
06
Mar

Cerca de un centenar de personas de empresas de la región se reúnen para acercarles la Formación Profesional como herramienta de captación de talento y mejora de la competitividad para los próximos años.

Fernando Salazar, President executiu de Cesce: “No estem en una crisi, Espanya està creixent més que la mitjana de la UE”
04
Mar

El president executiu de Cesce, Fernando Salazar, ha oferit una visió sobre la geopolítica i l'estat del món en una conferència celebrada en Cambra València a la qual han assistit mig centenar d'empresaris i directius.

Banco Santander i Cambra de València llancen l’octava edició del Premi Pime de l’Any
26
Feb

Banco Santander i la Cambra de Comerç de València convoquen, en col·laboració amb la Cámara de España i el diari Levante, l'octava edició del Premi Pime de l'Any. L'objectiu d'este certamen és reconéixer la labor de les petites i mitjanes empreses com a generadores de riquesa i creadores d'ocupació en l'acompliment de la seua labor quotidiana.

Fotonoticia: El president de Cambra València es reunix amb el de Cambra Barcelona
25
Jan

El president de Cambra València i de les Cambres de la Comunitat, José Vicente Morata, i el recentment nomenat president de Cambra Barcelona i de les Cambres catalanes, Josep Santacreu, han mantingut una reunió de treball per a analitzar línies de treball conjuntes, així com aquells assumptes que afecten la competitivitat de les empreses catalanes i valencianes.

José Vicente Morata participa en la reunió de Presidència de Eurochambres
12
Jan

José Vicente Morata, vicepresident de Eurochambres, ha participat en la reunió de presidència de Eurochambres celebrada a Brussel·les i en la qual s'han presentat els resultats d'una nova enquesta de Eurochambres realitzada a més de 1000 empreses de tota la UE.

Informe: Perspectives empresarials de l’enquesta de Eurocamaras 2024 per a la província de València
08
Jan

Informe elaborat per Cambra València amb els resultats de l'enquesta de perspectives empresarials de Eurocámaras per a la província de València.

Fotonoticia: desdejuni de treball amb l’ambaixador de l’Iraq
08
Jan

L'ambaixador de l'Iraq, Salih Husain Ali, ha mantingut una reunió de treball en Cambra València amb el seu president, José Vicente Morata, i un grup d'empreses valencianes.

Informe Cambra: La Comunitat Valenciana, focus creixent d’atracció d’inversió estrangera
22
Dec

Informe elaborat per Cambra València sobre la Comunitat Valenciana com a focus creixent d'atracció d'inversió estrangera.