Suscripción Boletines

Butlletins Cambra València

Mantinga’s informat de les notícies, esdeveniments o novetats de Cambra València gràcies als butlletins dels nostres diferents departaments

Butlletins Cambra València

Mantinga’s informat de les notícies, esdeveniments o novetats de Cambra València gràcies als butlletins dels nostres diferents departaments.

Vols ser el primer a conéixer tots els secrets de la transformació digital? Subscriu-te al newsletter del portal Tecnologia dels Negocis de Cambra València i rebràs cada dues setmanes les novetats sobre les ajudes, tendències, jornades, solucions i ofertes d’ocupació que poden fer que la teua empresa siga més eficaç i competitiva.

​​Descobreix com altres empreses utilitzen les TIC per a estalviar costos, augmentar ingressos, diferenciar-se de la competència, máximizar l’eficàcia a través de l’automatització de processos, millorant la relació amb els clients… Tot això i molt més en el newletter quinzenal del portal de la Cambra.


El Butlletí Internacional és un Servei gratuït de Cambra València pel qual rebràs periòdicament en el teu email un Butlletí amb informació rellevant de l’Àrea Internacional. Si t’interessa rebre-ho, només has de subscriure’t.

​El Butlletí Internacional l’envia Cambra València cada 15 dies, els dilluns a la vesprada. Ho rebràs directament en el correu electrònic que ens proporciones en la teua subscripció.

El Butlletí de Formació és un Servei gratuït de l’Escola de Negocis de Cambra València pel qual rebràs periòdicament en el teu email informació rellevant de l’Àrea de Formació. Si t’interessa rebre-ho, només has de subscriure’t.

El Butlletí de Formació s’envia de manera quinzenal, els dilluns a la vesprada. Ho rebràs directament en el correu electrònic que ens proporciones en la teua subscripció.

El Butlletí de Comerç i Turisme és un Servei gratuït de Cambra València pel qual rebràs periòdicament en el teu email un Butlletí amb informació rellevant sobre Comerç i Turisme. Si t’interessa rebre-ho, només has de subscriure’t.

​Aquest Butlletí l’envia Cambra València cada 15 dies, els dilluns a la vesprada. Ho rebràs directament en el correu electrònic que ens proporciones en la teua subscripció.

El Butlletí de Sostenibilitat és un Servei gratuït de Cambra València pel qual rebràs periòdicament en el teu email un Butlletí amb informació rellevant per a les empreses i organitzacions sobre sostenibilitat (Energia, Medi Ambient, Ocupació, Societat, RSE, ODS, etc.). Si t’interessa rebre-ho, només has de subscriure’t.

​​Aquest Butlletí l’envia Cambra València cada 15 dies, els dilluns a la vesprada. Ho rebràs directament en el correu electrònic que ens proporciones en la teua subscripció.

Butlletí amb els titulars més rellevants dels diferents mitjans de premsa locals i nacionals

​​Aquest Butlletí l’envia Cambra València de dilluns a divendres.

Suscríbete


Boletín TICNegocios
Boletín Internacional
Boletín Formación
Boletín Comercio y Turismo
Boletín Sostenibilidad
Servicio de Noticias Económicas

He llegit i accepte la Política de Privacitat