Suscripción Boletines

Projectes de Cambra València

En funció dels projectes que s’estiguen desenvolupant a cada moment, és possible que tant empreses com ciutadans puguen participar i beneficiar-se d’ells, o dels seus resultats si ja han finalitzat. Si està interesseu@, no dubte a posar-se en contacte amb el Departament de Competitivitat de Cambra València

MORAL (Micro credentials for Inclusion)

El Plan de Acción del Pilar Europeo de Derechos Sociales destaca el derecho a una educación y formación de calidad, así como la igualdad de oportunidades en empleo y educación.

Comunitat Energètica TODA VALENCIA ENERGÍA

El projecte Comunitat Energètica TOTA VALÈNCIA ENERGIA, està impulsat per la Cambra de Comerç de València i té com a objectiu principal generar energia sostenible de quilòmetre 0 mitjançant la instal·lació de plaques fotovoltaiques en edificis municipals i públics.

Servei d’Energia de Cambres

L'IVACE juntament amb el Consell de Cambres de la Comunitat Valenciana, ajuden a empreses i particulars en tota mena de matèria d'energia responent a qüestions o creant informes personalitzats per a obtindre millores i estalvi energètic.

GreenChambers

Liderat per Cambra València, GreenChambers se centra en cobrir les necessitats de les Cambres Europees per a integrar l'assessorament en Sostenibilitat entre els serveis que ofereixen als seus membres.

Negocio Local Sostenible

​L'Ajuntament de València davant la dura situació econòmica passada per la pandèmia i a fi de dinamitzar l'activitat econòmica del municipi i fer costat als xicotets establiments després de l'etapa de tancament produïda.

EnergyEfficiency4SME

La UE té grans objectius de reducció de consum d'energia per a 2030.
EnergyEfficiency4SMEs col·laborarà, fent costat a les pimes dels sectors horeca, agroalimentari i metall-mecànic.en l'aplicació de mesures de Sontenibilidad Energètica.

GreenMICRED Pathways

GreenMICRED treballarà en la creació d'un marc de microcredencials, una plataforma de formació i recursos d'ensenyament que ajudaran a obtindre crèdits reconeguts en diferents aspectes en matèria de sostenibilitat.

RetRail

L'objectiu de RetRail és la introducció de les pimes en el món de la innovació empresarial digital i ajudar-les a seguir al pas dels seus competidors més grans per a impulsar les seues vendes.

ECOS

L'objectiu general del projecte Ressons és el promoure i fomentar l'adopció de pràctiques en matèria de Responsabilitat Social en el món empresarial, especialment centrant-se en les PIME.

Dinamitza

Cambra de València  posa a la disposició de les PIMES, autònoms i emprenedors pertanyents a la vertical d'indústria, unes accions concretes de proximitat i en línia a través d'una plataforma sobre economia circular.

ODS34

L'objectiu general del Projecte ODS 34 és la promoció i foment de l'adopció de pràctiques en matèria de sostenibilitat i Responsabilitat Social Empresarial. Amb l'execució del present projecte volem acostar els ODS, en concret els ODS 5, 8, 9 i 12 , així com la seua relació amb l'a Economia del Bé Comú

LearnAtWork

LearnAtWork reuneix empresaris i representants dels empleats amb proveïdors d'educació d'adults i de formació professional, amb l'objectiu de desenvolupar una estratègia sostenible i a llarg termini per a la transformació de les organitzacions en llocs d'aprenentatge.

COL-CREATION

COL-CREATION té l'objectiu d'augmentar les competències dels professionals d'activitats creatives per a explotar l'economia col·laborativa i per a desenvolupar models de co-creació i de negoci a través d'un innovador programa de formació.

Inclusive-Tourism

Inclusivament-Tourism va augmentar les competències de les Persones amb Discapacitat i Professionals del Sector Turístic per a millorar la seua ocupabilitat en el sector.

IPPON

El Projecte Europeu IPPON va reduir els obstacles que actualment troben les pimes per a accedir a les licitacions públiques.

FAIR

FAIR va potenciar la incorporació d'aprenentes en les Pimes, amb l'objectiu d'augmentar la participació de més empreses en el sistema de formació en llocs de treball.

ForBioEnergy

ForBioEnergy va apostar pel desenvolupament sostenible de zones rurals mitjançant l'explotació de la biomassa forestal de les àrees protegides com a força motriu.

Co-LABOURative LAB

L'objectiu de Co-LABOURative LAB és formar desocupats, tant jóvens com majors de 45 anys, per a possibilitar la seua integració en el mercat de treball a través de Noves Formes d'Ocupació basades en l'Economia Col·laborativa.

i-Nanotool

L'increment de l'ús i de la fabricació de nanopartículas pot tindre conseqüències sobre el medi ambient encara desconegudes. i-NanoTool va desenrotllar una plataforma interactiva per al diagnòstic ambiental, dirigida als fabricants de nanopartículas.

POCV: Programa Operatiu de la Comunitat Valenciana

Programa promogut per les Cambres de la Comunitat Valenciana en col·laboració amb la Conselleria d'Hisenda i administració Pública, de la Generalitat Valenciana, i cofinançat pels fons europeus FEDER.

GoGreen

GoGreen es va centrar en la prestació d'un servici personalitzat "Programa de Formació Ecológica", amb l'objectiu de millorar el coneixement i la formació dels empresaris i professionals en matèria de gestió mediambiental.

PVs in Bloom

PVs in Bloom va contribuir a l'increment de l'ús de l'energia solar fotovoltaica per mitjà de la promoció d'instal·lacions en terrenys marginals o degradats, la producció de documents i la formació d'empresaris i entitats locals.

Ecodisseny

Ecodisseny va contribuir a la sensibilització del col·lectiu de dissenyadors i oficines tècniques de les empreses del teixit industrial valencià sobre els avantatges competitius de dissenyar i desenvolupar productes més respectuosos amb el medi ambient

Fòrum EDS

La U.E. hi ha disseny un política de suport i consecució d'un autèntic Desenrotllament Sostenible, on el factor Energia juga una gran importància, per la seua incidència en el creixement econòmic, desenrotllament social i atenció al medi ambient.