Suscripción Boletines

Benvingut a l'àrea de Comerç

Descobreix com traure el màxim partit al teu negoci amb les nostres eines i serveis

Comerç

En Cambra València podem ajudar-te a desenvolupar estratègies de màrqueting eficaços, a preveure el retorn de les teues accions comercials, a tindre una xarxa comercial organitzada i motivada per a augmentar les teues vendes o com atraure l’atenció cap al teu comerç.

Els nostres Serveis

Jornadas Seminarios Talleres Comercio

Jornades, seminaris i tallers

Des de la creació d'un equip de vendes motivat i eficient, fins a la importància de les noves tecnologies, xarxes socials i màrqueting digital. Obri els ulls a la realitat i millora els teus resultats

Quaderns de Comerç

​Els Quaderns de Comerç, constitueixen sens dubte un manual bàsic de consulta i assessorament per a la gestió, tant dels empresaris del comerç com dels seus empleats.

Plan Innovacion Comercial PIC

Pla d’Innovació i Sostenibilitat Comercial

Cambra València juntament amb la Conselleria d'Economia Indústria Turisme i Ocupació introdueixen en la innovació als comerços. Aprofita't i dona-li al teu negoci l'espenta que necessita.

Coaching digital

CONVOCATÒRIA DEL PROGRAMA DE *COACHING DIGITAL per a la prestació de serveis Coaching Digital a les petites i mitjanes empreses del comerç i l'artesania de València, finançat pel Fons Europeu de Desenvolupament Regional

Normativa

Normativa

Troba la normativa legal i enllaços d'interés que regulen l'activitat dels comerços a la nostra província.