Suscripción Boletines

Benvingut a l'àrea de Medi Ambient i Energia

Descobreix tots els nostres serveis

Medi Ambient i Energia

Indústria, comerç, serveis. Tots els sectors amb els quals treballem estan relacionats d’alguna manera amb aspectes mediambientals i energètics. Els serveis i projectes de Cambra València en aquests àmbits estan dirigits a incrementar la competitivitat de l’empresa, minimitzar els seus riscos, i augmentar la seua sostenibilitat.

Els nostres Serveis

Ajudes

En Cambra València col·laborem amb diverses entitats per a canalitzar ajudes dirigides a pimes i autònoms valencians, amb l'objectiu d'impulsar la seua competitivitat i la seua sostenibilitat.

Projectes

Des del nivell local a l'internacional, participem junt amb altres institucions i empreses, en projectes de medi ambient, energia, innovació, I+D, formación... La participació en ells sempre constituïx una bona oportunitat per a les empreses valencianes.

Jornades i Tallers

Novetats normatives, tecnològiques, sobre ajudes i subvencions, sobre millores en la gestió empresarial... Actualitza els teus coneixements i posa al dia la teua empresa.

Assessorament

Coneixes tots els requisits legals mediambientals que ha de complir la teua empresa? Saps com ser més competitiu, i com millorar la teua imatge corporativa respectant el medi ambient? Nosaltres, sí.

Tramitació

Cambra València du a terme la tramitació de diversos procediments administratius oficials, relatius a residus i envasos, encomanats per la Conselleria d'Agricultura, Medi Ambient, Canvi Climàtic i Desenrotllament Rural.